dinsdag 4 oktober 2011

Week 5 bespreking met Hans en verdere verloop van de week.

Op dinsdag 27 september hadden we weer een afspraak met Hans. Daarin hebben we gesproken over de presentatie die wij hadden gegeven aan onze opdrachtgever Martin. We hebben toen veel positieve feedback gekregen maar er waren ook wat minpunten. Het positiefste van alles was dat de presentatie prima verliep, we hadden ons concept goed voorbereid en ondersteunde dat met visuals.
 
Martin was te spreken over de reverse graffiti omdat dit volgens hem een snelle en goedkope manier is om de doelgroep te bereiken. Ook vond hij het leuk hoe wij geprobeerd hadden om facebook vrienden te koppelen. Wel was hij wat huiverig omtrent de privacy. Wij waren van mening dat ritjes delen via facebook een prima manier is maar hij zag meer in Linkedin, dit is dut iets waar wij nog goed naar moeten kijken.
 
Dit komt natuurlijk omdat hij zich eerst wil richten op de bedrijfen. Taak voor ons dus om uit te zoeken wat er met Linkedin mogelijk is. Dit staat gepland om uit te zoeken en eventueel te visualiseren voor de meeting in week 6.
 
Hij vond het idee waarbij een ritje werd aangeboden door een bekende Nederlander wel een goed idee maar dacht dat dit niet haalbaar was. Dit komt doordat er geen budget is en de kans dat een bekende Nederlander vrijwillig meedoet is nihil.
 
Het uitzoeken van Linkedin ga ik doen(Danny) en de visuals die daar eventueel bij horen gaat Anjo maken.

Geschreven door Danny Bouw

1 opmerking:

  1. Is er helemaal niets gebeurd deze week??? Ik zou graag willen zien dat jullie de ideeen inmiddels aan het uitwerken zijn.

    Ik snap dat jullie het druk hebben, maar dit is wat mij betreft beneden de maat.

    BeantwoordenVerwijderen